Chocolade-omelet

Deze taart is een aanslag op je lijn en je lever en ze ziet er niet uit. Maar wie er van proeft, trekt zich daar niets van aan.

  • 200 gr zoute boter
  • 200 gr pure chocolade
  • 100 gr bruine suiker
  • 150 gr witte suiker
  • 5 eieren
  • 1 eetlepel maïzena

Op een laag vuurtje de chocolade laten smelten in de boter en de suiker. Goed roeren, niet te heet laten worden.

Van het vuur nemen en er een na een de eieren en de maïzena door roeren.

In een ingevette taartvorm gieten.

30 min bakken op 180°

20170205_133320

 

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s