Fruitijsjes

Op dezelfde manier als het straciatelli-ijsje, maak ik ook fruitijsjes. Gewoon bevroren bananen mixen met ander al of niet bevroren fruit. Eventueel mag er een beetje melkroom, kokosroom of andere vegetarische room bij, als je het ijsje graag romig hebt.

Het enige vervelende is dat als je gewend geraakt aan de smaak, je geen andere ijsjes meer lust. Je vindt die gauw veel te zoet en te vet.

Hieronder een ijsje met banaan en rode vruchten en een eentje met perzik. De banaansmaak overheerst niet, integendeel hij versterkt de smaak van het andere fruit.

20190722_162233

 

 

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s